MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Nu åker adventsstakarna fram

Nu på söndag är det ju redan första advent! November gick fort tycker jag och det är ju idag exakt 4 veckor kvar till jul. Så idag har jag tänkt att ta fram alla adventsstakar och stjärnor med mera. En del har ju redan tagit fram det, men här är det alltid lagom till första advent det sker. Dock måste jag nog ta in en elektriker Kristianstad. Har en kontakt som inte är ok i väggen och det ska jag nog inte ge mig på själv. El är ju inte att leka med!

Måste noga kolla alla ljusslingor med, så att de är hela. De får ju inte vara trasiga, eller slitna, för då kan det gå illa!

Julpyntet kommer senare

Jag älskar att julpynta, men vill inte göra det allt för tidigt. En del tar ju in julgran redan nu, men det tycker jag är på tok för tidigt. Tidigast två veckor före julafton ska den in, tycker i alla fall jag. 

Jag måste även börja fundera på julklappar nu tror jag. Gillar att kunna handla online, men de varnar ju nu för att det kan bli långa leveranstider, så bäst beställa nu så att det hinner fram före jul.

Fix med julkakor

Något jag brukar göra i god tid inför julen, det är att baka. Det är ju bara att frysa in dem och sedan ta fram till julen. Det brukar ju bli en hel del olika sorter.

26 Nov 2021