MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Satsa på sköna filtar och plädar

Något som är bra att satsa på, det är varma och sköna filtar och plädar. Det är något du kan ha dels ute, i dina trädgårsmöbler, som extra värme om kvällarna samt för att förhöja inredningen lite. Samma sak med filtar och plädar inne. De går att ha dem som en inredningsdetalj samt att använda om du fryser. En eller ett par filtar i soffan är snyggt, samt att du kan kura in dig under en då du ska se en bra film. Du kan även ha filtar i sängen, istället för överkast. Även bra att dra upp över täcket om du är kall på natten.

Filtar och plädar har många olika användningsområden, samt att de finns i en massa olika material, samt olika storlekar samt så klart i en massa olika färger. 

Köp många olika varianter

Idag finns det en massa olika sorters filtar och plädar att köpa. Det är inte fel att ha ett gäng olika varianter. Dels de du har som inredningsdetalj, dels sådana som du kan ha ute på gräsmattan eller med till stranden. En bra picknickfilt är också det bra att satsa på. Om du har hund, så kan ju en bra hundfilt vara att rekommendera, i deras hundbädd eller på golvet. 

Du kan även testa att sy eller virka egna filtar och plädar om du vill. Eller så gör du det enkelt för dig och bara köper dem! Det är ju det enklaste!

23 Nov 2021