MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Flyttstädning på rätt sätt

Flytt är något man kanske gör ett par gånger i livet. Ofta är det mycket jobb och förberedelser bakom. En stor del av arbetet är det som ska göras sist, flyttstädningen. En sådan städning omfattar bra mycket mer än en vanlig helgstädning. Det gäller att vara extra noggrann när en flyttstäd Örebro utförs. Det oavsett om du ska städa en villa eller en lägenhet.

Flyttstäda själv eller anlita en städfirma?

Det första du ska göra är att bestämma dig för om du ska städa på egen hand eller om du föredrar att anlita en städfirma. Det kan ta en hel del tid i anspråk att göra en flyttstädning på egen hand. Då kan det vara skönt att lämna bort det till någon annan. Ett bra alternativ är Anettes Flyttstädning Sverige AB. Om du väljer att städa själv, se så till att skaffa en bra checklista. Det så att du inte missar att städa på en del ställen.

Liten mini-guide

Om du ska städa själv, så rekommenderar vi dig att ta rum för rum, städar och sedan stänger dörren till rummet. En del saker ska du göra i alla rum, som att göra rent golv, lister, dörrkarmar, fönster med mera. 

I köket är det viktigt att städa spis, diskbänk, skåp. Badrummet eller toaletten så är det viktigt att göra rent avloppet, tvättställen, kakelväggarna och så vidare.

Som sagt, det bästa är att ladda ner en checklista och sedan bocka av allt eftersom du gör det.

26 Mar 2020