MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Festmöbler

Vi är väldigt glada för att köpa och sälja här i Sverige. Det finns en stor konsumtionshets och vi faller i fällan att tro att allt ska köpas. Men det finns faktiskt andra lösningar också och jag är så glad för att ha fått upp ögonen för dem. 

Fest på pappas loge

Här för leden skulle jag ställa till med fest. Pappa har en rymlig loge på sin nya gård. Den är i väldigt gott skick, nyrenoverad och mycket fräsch. Dessutom är den riktigt mysig! Jag ville fira min 40-årsdag och bjuda in i stort sett alla jag känner, men även om pappa hade utrymmet för festen så hade han inte möbler vi kunde använda. Jag gick igång och sökte efter billiga andrahandsalternativ men hur hittar man bord och stolar för 200 personer utan att fullständigt ruinera sig? Jag ville mycket hellre lägga min budget på catering och liveband.

Businessidé

Så trillade jag över Sydhandel som säljer fällbara stolar och bord och så diskuterade jag saken med pappa. Med hans ekonomiska hjälp köpte vi in bord och stolar av dessa sorter och sedan får han behålla dem på sin loge. Det är en fantastisk festlokal som vi kommer att kunna använda många gånger till, och jag föreslog att han även kunde börja hyra ut den till folk som söker något pittoreskt för sin fest/sitt bröllop e.dyl.

Festen blev hur lyckad som helst och borden och stolarna fungerade perfekt! Kan verkligen rekommendera. 

7 Oct 2019