MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Kläder i xl-format

Herrkläder i storlekar över xl brukar vara svåra att hitta i vanliga butiker av någon besynnerlig anledning. Detta trots att en stor mängd män faktiskt är i behov av dessa, ändå ignorerar klädtillverkarna – i övervägande del – marknadens behov. Därför vill vi passa på att upplysa våra läsare om nätbutiken Motley Denim. Deras koncept är att erbjuda snygga, trendiga, kvalitetskläder åt storvuxna män till förmånliga priser. Därmed tar de ett stort spadtag i uppdraget att fylla behovet på kläder åt denna målgrupp. 

 

Handla xl kläder på nätet

Vissa drar sig från att handla kläder på nätet, detta eftersom passform är viktigt och därför bör man prova sina tänkbara köp innan. Saken är dock den, att du har samma möjlighet när du handlar från internet, kanske till och med bättre. Beställer du från Motley Denim sker leverans inom 1-2 dagar, vilket är oerhört snabbt, och med deras policy har du 14 dagars ångerrätt. Mer än gott om tid att i lugn och ro prova dina xl kläder. Skulle det oförutsägbara ske, att ett plagg inte passar eller känns rätt, så är det enkelt och smidigt att returnera eller byta plagget i fråga.   

 

Skapa en personlig stil

Tack vare ett brett sortiment av xl kläder finns stort utrymme för att skapa en personlig stil hos Motley Denim. Deras kläder kommer i storlekarna 2XL till 8XL och för jeans, 40W till 70W. Tittar man på utbudet säljs det mesta i klädväg och accessoarer. Allt från kostymer och kavajer, till träningskläder och vanliga vardagskläder som tröjor, t-shirts, jeans och hoodies. Alltså kan alla finna något i deras smak. 

14 Nov 2016