MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Kopieringsmaskinen krånglar

På jobbet har vi en sån där stor kopieringsapparat som är både en printer och kopieringsmaskin. Den har varit fantastiskt bra sedan vi vi köpte in den men nu har den börjat leva sitt eget liv. Den säger att det inte finns papper när facken är fulla, och det blir små streck på pappret när man ska skriva ut saker. Detta kan ju naturligtvis hända men inte på en så ny maskin. Vi har ju inte haft den ett år ens en gång. Det är allt en jäkla tur att det finns garantier som skyddar oss när sånt sker. 

Fick hit en reparatör

Eftersom vi har sån där HP garantiservice på maskinen så var det bara att ringa till Perfect Print. De har avtal med HP och löser alla deras garantiärenden och serviceavtal. De skickade över en kille som kollade på maskinen. han bad oss visa vad som var fel, och sedan började han skruva lite på den. han bytte några grejer och nu funkar den igen! Tänk vad smidigt saker och ting kan vara ibland. 

Dags för fest

Nu när det blivit 2019 så tänkte jag anordna en firmafest. Ska boka en bowlinghall där vi kan få både underhållning, mat och dryck. Gick in till chefen härom dagen och kollade om det var något han kunde sponsra, och det kunde han. Så nu får vi en bra fest där vi stärker gemenskapen och företaget betalar. Det ska bli skoj att börja nya året på det viset. 

12 Jan 2019