MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

När du vill bygga ut

Ibland växer familjen, eller behovet av ett större hus. Många väljer då att bygga ut det hus de bor i, förbehållet att man fått bygglov. Ibland behöver man låna för att kunna bygga ut så som man önskar. Man kanske inte har möjlighet att betala allt på en gång även om man har en bra inkomst. Då kan ett lån vara en bra lösning.

Inte omöjligt få lån med betalningsanmärkning

Det är inte omöjligt att få lån till sin bostad, även om man har en betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning säger inte så mycket om en person. Alla kan missa att betala en räkning, eller ha för lite på kontot när räkningarna ska dras, eller vad som nu kan vara orsaken till att man har fått en betalningsanmärkning. Det är lätt att tro att man inte kan få lån med en sådan, men så är inte fallet. Här kommer några tips på hur du kan göra om du har betalningsanmärkning med behöver låna. Tipsen kommer från bloggen Loanland.

Varför inte låna med borgenär?

Om du har en möjlighet att få någon familjemedlem att gå in som borgenär för dig, är det lättare att få låna, trots betalningsanmärkning. Har du inte det, är det ändå inte kört. Du kan låna av något bankinstitut som lånar lån trots betalningsanmärkning, det bara ett aber och det är att du då kan hamna att betala en granska stor ränta på lånet. Den större räntan kan vara som en kompensation för risken att du inte kan betala tillbaka lånet.

14 Sep 2017