MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Skönt lämna kontorsstädningen till ett proffs

Idag finns det många som jobbar på kontor. Att det då finns en bra kontorsstädning är ett måste. Ett välstädat kontor ökar kreativiteten hos de som jobbar där. Ju rörigare det är, desto mindre får de anställa gjort. Så är det så att du chefar över ett kontor, så kan det vara idé att fundera på detta med kontorsstädning och vem du bör anlita. Det finns en bra städfirma i Malmö & Lund, som heter Städcompaniet. Hos dem finns det olika tjänster inom städning. 

Vad ingår i en kontorsstädning?

Nu beror det så klart på vem du anlitar som din städfirma, men med Städcompaniet så ingår det en hel del. Det är dammtorkning, moppning av golv, dammsugning, rengöring av lunchrum, toaletter, i entréer och korridorer med mera. Sedan finns det även extra tjänster som storstädning och fönsterputsning med.

Andra städtjänster som detta företag har är hemstädning, storstädning, trappstädning, visningsstädning, flyttstädning samt att de även har hemtjänst.

Inte fel att ha en städfirma även hemma

Det är även bra att ha en städfirma hemma, om det är så att du vill få mer tid över till annat. Idag är det rätt många som anlitar en städfirma för så kallad hemstädning. Det gör att man slipper fundera på att behöva göra det själv under helgen då man har ledigt. Man kan lägga den tiden på att göra andra saker som är roligare. Sedan är det inte så dyrt heller att anlita städning, då det finns avdrag man kan göra. 

21 Oct 2019