MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Slipp slitet med flyttstädning

Det är bra med en rörlig bostadsmarknad. Framför allt i storstäderna dit folk flyttar in från landsbygden fortfarande. Det är många som behöver nytt boende av olika anledningar. Kanske familjen blir större och behöver mer plats, eller så blir den mindre och inte behöver så stora ytor, eller vad det nu kan vara som gör att boendet behöver bytas ut. Dessutom behövs nya bostäder just i storstadsområdena. Vi blir ju allt fler med ökad invandring och inflyttning. Sverige är ett väldigt populärt land att flytta till. Som tur är, åtminstone tycker de flesta det. Vi behöver arbetskraft eftersom vi har en god ekonomi och ett livligt företagande.

Mycket att tänka på vid flytt

Just av de olika anledningarna att det rör på sig och vi flyttar runt är det mycket för den enskilde att tänka på. Hur gör man? Har du bil? Och kartonger? De som flyttar ofta säger att det inte duger med banankartonger då man ska flytta. Har man stora möbler kan man skruva isär möblerna så mycket som möjligt. Då blir det lättare att flytta dem. Det är inte bara att flytta dem, efteråt ska man ju städa nogrannt hela lägenheten, eller huset. Det är mycket att städa. Vill du ha flyttstädning i Stockholm, eller storstädning i Stockholm finns det en del olika att välja mellan.

Ta inte första bästa flyttstädning

Det är väldigt olika städningar man får med olika bolag. Ett råd är att inte bara titta på priset. En del företag tänker att om de är billiga får kunden den service i nivå med det priset, vilket innebär att tar de ett väldigt lågt pris får man knappt någon städning. Personligen har jag hört talas om ett flertal sådana städbolag. Kunden tror att de får städning till ett jättebra pris, men den städning de får är knappt någon städning alls. Så varför ta en billig men inte få den städning man behöver, då man kan få både ett rimligt pris, men städning med kvalitet? Det är viktigt att läsa vad de olika städbolagen erbjuder. Bolaget Städenergi. Så här skriver de på sin hemsida:

Fem anledningar att välja oss:

Vi har hög kompetens inom flyttstädning då vi utför 35-50 stycken per vecka Du får fönsterputsning utan kostnad, det ingår. Du betalar ingen framkörningsavgift Vi erbjuder dig nöjd kundgaranti Du frigör tid till att lägga på andra viktiga saker

In och kika på vad de erbjuder och till vilket pris och lycka till!

12 Sep 2017