MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Spara ryggen - Låt experterna sköta flyttstädningen

Efter en hel dags flyttande med tunga möbler och kartonger är det inte kul att börja tänka på flyttstädningen. Många väljer att flytta tätt inpå det datum man ska lämna in nycklarna och får därmed se till att lösa städningen vare sig de har lust eller inte. Att ligga på golvet och rensa en golvbrunn, eller städa bakom spisen halv elva på kvällen är långt ifrån skoj. men du kan slippa detta, genom lite framförhållning och planering. Du kan, om du bor i närheten av Göteborg, anlita flyttstädning i Kungsbacka. De kommer hem till dig på avtalad tid och ser till att din gamla lägenhet blir rengjord grundligt. 

Om jag bor i Skåne då?

Det spelar ingen roll var i landet du bor. Du kan i Skåne få hjälp med städning vid flytt i Helsingborg, Malmö och även andra städer. Letar man lite online kan man faktiskt hitta städfirmor som flyttstädar även i de allra minsta orterna. 

Fördelar med att låta andra städa

Den uppenbara fördelen, och den anledning de flesta har för att anlita städfirma, är att man slipper göra det själv. Övriga fördelar är att om ditt hyresbolag ser att det är en städfirma som gjort jobbet så blir det lättare godkänt. Och skulle det mot förmodan finnas brister i städningen så ingår det allt som oftast en garanti som gör att de kommer tillbaka kostnadsfritt och åtgärdar. En annan fördel är att man kan koncentrera sig på själva flytten och den nya lyan! 

4 Mar 2019