MazeInt.

Skandinavisk design förändrar världen

Ta hand om din kropp

De allra flesta, när de föds, har samma design på sin kropp om man så säger. Sedan är det arv, gener, livstil med mera som formar våra kroppar på olika sätt. Det är bra att göra det mesta man kan för att ta hand om sin kropp. Det kan man göra på många olika sätt. Det kan vara att man ser till att äta rätt, att man tränar, går på hudvård Stockholm, gör yoga, låter bli att röka, dricka och så vidare. Det man gör med sin kropp, både utsidan och insidan, det påverkar hur man mår. Man bör vara rädd om den kropp man har, det är ju den vi ska leva med för resten av livet.

Gör det du mår bra av

Du kan ta hand om utsidan genom behandlingar, vaxning Malmö, massage och så vidare. Du kan träna olika saker, simma, vandra, med mera. Sedan är det ju så att det du stoppar i dig, även det påverkar din kropp. Äter du fel så får du inte all näring kanske du behöver, eller så går du upp i vikt. Insidan kan behöva tas om hand med. Det är allt fler som känner sig deprimerade eller utbrända. 

Satsa på egen tid

Det är bra att ha minst en gång per vecka där du satsar på dig själv, där du får egentid. Vad du gör, är upp till dig. Kanske du vill sitta på en sten i skogen, vara i soffan hemma med en bok eller fika med din bästa vän. 

2 Jul 2019